Winkelwagen
Bestel nu en betaal binnen 14 dagen met Klarna

Klantenservice

085 - 0041901

ma - za 09:00-21:00 uur

Hennie (63): “Ik raad iedere oppasoma een fietskar aan”

Al vele opa’s en oma’s ervaren het gemak van fietskarren.
Wij spraken met Hennie (63) die 3 keer per week op haar kleinkinderen Finn (6) en Mees (4) past.

Je past drie keer in de week op je kleinkinderen. Dus je bent een echte oppasoma?

Haha, dat kan je wel zeggen ja. Mijn zoon en schoondochter hebben allebei een drukke baan en ik ben met vervroegd pensioen gegaan. Dus toen ze me vroegen of ik de kinderen een paar keer per week naar school wilde brengen, vond ik dat alleen maar erg leuk. Als de kinderen op school zijn, heb ik nog genoeg tijd voor mezelf, hoor. In de middag sta ik dan weer op het schoolplein om ze op te halen en aan het einde van de middag is de moeder of vader vaak weer thuis en ga ik weer naar huis.

Dus je bent als oppasoma een soort van haal- en brengservice?

Nou, zo moet je dat echt niet zien hoor! Ik vind het hartstikke leuk om die twee mannetjes zo vaak te zien en zo betrokken te zijn. En met de fietskar heb ik ook nog eens flinke lichaamsbeweging!

Fietskar? Je bent een sportieve oma?

Jazeker! Mijn zoon heeft onlangs een fietskar gekocht die heel gemakkelijk aan mijn eigen fiets te koppelen is. Ik zet de kinderen veilig in de fietskar en breng ze naar school. Ideaal! De kinderen vinden het geweldig en bij slecht weer zitten ze zelfs droog. Na een lange schooldag vallen ze soms wel eens in slaap in de fietskar - zo comfortabel is hij.

Dus de gouden tip voor oppas oma’s is eigenlijk een fietskar?

Ja, ik zou niets anders meer willen. Ik raad het echt iedereen aan. Ook voor een snelle boodschap, kunnen de kinderen gewoon mee. Ze vinden het ontzettend leuk en het gaat ook nog eens supersnel! Geen lastige kinderzitjes plaatsen of fietsen aanduwen, gewoon vastzetten in de fietskar en gaan!


Oudere blog

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het abonneren van updates van sportievefietskar.nl

Toegevoegd aan winkelwagen

                            Bestel nu en betaal binnen 14 dagen met Klarna               30 Dagen Bedenktermijn               Deskundig Advies                   Officieel lid WebWinkelKeur

Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Bestel nu en betaal binnen 14 dagen met Klarna You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping